Prezentare Cabinet Avocat Anghel

anghel-avocatActivitatea avocatiala a Cabinetului Avocat Anghel este pusa sub semnul demnitatii si autoritatii continutului legislativ: „nu Regele e Lege, ci Legea este Rege”.

Am crescut experienta noastra juridica si o echipa de profesionisti care activeaza interdisciplinar in domeniile de drept asumand acest credo axiologic, ce inspira demnitatea, onoarea, confidentialitatea si loialitatea cu care gestionam parteneriatul cu clientii nostri in toate serviciile de consiliere, asistenta si reprezentare juridica.

Ne caracterizeaza capacitatea de predictie, dezvoltata printr-o disciplina autonoma in interactiunea cu toate autoritatile si instantele juridice, nu doar nationale, dar si din alte arii de jurisprudenta.

Am invatat impreuna ca diferenta pe care o fac actorii competitivi intr-o piata juridica dinamica si complexa consta in eficientizarea temporala si creativa a factorilor de raspuns, preluare a unei spete si solutionare a ei.

De aceea, pagina de prezentare Cabinet Avocat Anghel incepe prin expunerea valoriilor si principiilor morale si legale dupa care ne ghidam activitatea juridica.

Portofoliul nostru confirma aria de expertiza in domenii diferite de natura juridica, in care principala provocare a fost aceea de a depasi barierele juridice interdisciplinare.

In dreptul penal, indiferent de fazele procesuale si etapele de cercetare si urmarire penala de competenta Prchetelor sau DIICOT/DNA, clientii au gasit in echipa noastra un sprijin juridic tactic, strategic, investind in cooperarea cu acestia solutii inovative, sub presiunea factorilor de timp, psihologici si emotionali cu care se confrunta cei care ne incredinteaza povestea lor de viata.

Aceeasi creativitate se regaseste si in dinamica juridica operationala din dreptul asigurarilor, dreptul civil, dreptul familiei, dreptul administrativ si contencios, dreptul constitutional etc.

Portofoliul nostru semneaza paginile unor istorii de suceces in reprezentarea in instanta a clientilor in procese cu MAI, ANI, ANRP, CNCI, ANP, SRI, Casa de pensii etc. In aceste interactiuni am deprins cunoastere filosofiei si culturii organizationale a unor asemenea institutii, cu strategii individuale, valori autonome, preferinte pentru evolutia tactica a anumitor spete.

In aceasta societate juridica, orice pagina de prezentare Cabinet Avocat Anghel trimite la un dosar pe care l-am castigat prin integritate, fidelitate fata de clienti si parteneri, echitate, transparenta si, cel mai important, o traditie juridica in care am fost competitivi si eficienti.

Nu doar am instrumentalizat legea, ci am privit-o si ca scop. Prin acest mod de a pune in practica exercitiul juridic, ne-am convins ca o buna cunoastere a domeniului de activitate trebuie conjugata cu inovatia fara margini si metode personalizate de calcul a deciziei juridice, ajustate complexitatii legale, morale si psihologice a cazului cu care ne confruntam.

Pentru adversarii dvs, e posibil sa fie doar un caz, pentru colaborarea noastra, speta pe care ne-o incredintati este o istorie personala, o poveste de viata. Ii vom da demnitatea cuvenita.