Contact

Ai nevoie de un Avocat? Contacteza-ne folosind datele de contact de mai jos, sau formularul din partea dreapta.

Intrarea Aniversarii Nr. 39A, Etaj 2, Biroul 27A, Sector 3, Bucuresti
+4 0788 434 000
+4 0318 177 390
office@anghelavocat.ro
avocat@anghelavocat.ro

Puteti sa ne sunati in zilele lucratoare intre orele 8.00 – 20.00 sau ne puteti transmite un e-mail oricand.

Pentru a evita anumite erori la receptionarea e-mailului dvs, va rugam transmiteti un e-mail si la anghelavocat@yahoo.com

Cabinet de Avocatura Anghel

In plina societate informationala, in care secolul vitezei dirijeaza intreg sistemul nostru de comunicatii, obsesia eficientizarii si a obtinerii unor solutii ferme pentru situatiile noastre concrete de viata, in timp real, a devenit nu doar o obsesie, ci si o conduita a interactiunilor noastre publice si private.

Contactarea unui avocat poate presupune o economie de timp, de energie si de resurse intelectuale, daca beneficiati de o interfata dinamica de accesare a portofoliului sau juridic si de informare asupra ariilor sale de competenta, expertiza si reusita.

De aceea, casa noastra de avocatura va pune la dispozitie o platforma juridica virtuala conceputa pentru a veni in intampinarea interactiunii noastre cu clientul si, implicit, a sedintelor de consultanta juridica, realizate fizic sau digital. Suntem constienti de nevoia partenerilor nostri pentru confort, eficienta, flexibilitate, asa incat, in contactarea echipei noastre de experti puteti recurge la instrumente precum telefon, fax, email, dar si consultatii in regim in-cloud sau skype.

Pentru cabinetul nostru de avocatura, comunicarea cu partenerii si clientii nostri trebuie sa fie deschisa, continua, loiala si confidentiala. Indiferent de momentul ales, prioritizam nevoile si asteptarile dvs, prelungind interactiunile noastre virtuale la sediu, intr-un mediu modern, dinamic, al dialogului si cooperarii juridice. La un click distanta regasiti solutii optime si viabile pentru spetele dvs juridice, asistenta neconditionata si, cel mai important, fundamentul unui act de colaborare semnat prin incredere si onoare.

Va uram bun venit pe pagina noastra oficiala!