Avocat Uzucapiune

Problemele juridice care tin de modul de dobandire a proprietatii sau a unor drepturi reale asupra unui bun, in mod neintrerupt, si intr-un interval temporal reglementat prin lege tin de ceea ce se numeste uzucapiune sau prescripta achizitiva.

Apelati la serviciile unui Avocat Uzucapiune pentru a solutiona problemele care tin de natura posesiei bunurilor dvs, de stabilirea indeplinirii conditiilor de aplicare a uzucapiunii, respectiv de realizarea actiunilor pentru constatarea dobandirii dreptului la proprietate prin uzucapiune.

Ce elemente care determina natura posesiei bunurilor conteaza in spetele de uzucapiune? Pe de o parte, caracterul continuu al posesiunii – ea trebuie exercitata fara intrerupere, in mod regulat, netulburat prin actiuni de obstructionare sau de violenta. Mai apoi, trebuie respectat caracterul public al uzucapiunii, caci posesia nu trebuie exercitata incognito fata de adversar, nu in ultimul rand, posesia trebuie probata sub nume de proprietar (adica trebuie sa aiba la baza un just titlu).

Un Avocat Uzucapiune va poate reprezenta cu succes in litigiile care privesc uzucapiunea. Cele mai multe probleme in aceasta dimensiune survin in legatura cu intervalul temporal al posesiei, care poate fi de minimum 10 ani.
Asadar, rolul unui Avocat Uzucapiune este acela de a reglementa proprietatea si recunoasterea posesieir dvs. Echipa noastra de profesionisti si-a dezvoltat portofoliul in dimensiunea problemelor juridice de uzucapiune, luand contact, de-a lungul unei experiente aprofundata teoretic, interdisciplinar, in domenii conexe de drept si pragmatic, in solutionarea unor spete concrete, de o complexitate particulara. In acest context, legislatia dedicata uzucapiunii a devenit sursa probarii capacitatii de predictie si a inovatiei in aplicarea unor parghii si solutii legislative inedite in vederea solutionarii favorabile a unor cazuri ale caror sanse de reusita pareau reduse (mai ales in contextul noilor schimbari legislative radicale ce reglementeaza aceasta institutie de drept).
Indiferent de momentul ales de dvs, un Avocat Uzucapiune din cadrul echipei noastra va va prelua cazul online sau fizic, prioritizand asteptarile si nevoile dvs in acord cu solutiile fezabile si creative pe care le propunem in aceste situatii juridice concrete.

Lasă un răspuns