Avocat Strategii Litigii de Munca

In dreptul muncii, interventiile juridice ale echipei noastre de avocati sunt diverse si depind de complexitatea unor factori de decizie si de actiune, de interactiunea cutumelor culturii organizationale din care fac parte angajatorul si angajatul, respectiv de asteptarile si sursele de conflict dintre acestia.

Un Avocat Strategii Litigii de Munca va poate sprijini in fazele prelitigioase si litigioase care vizeaza probleme cu care va puteti confrunta fie in calitate de angajati, fie in calitate de angajatori. Dintre acestea, amintim: nerespectarea clauzelor contractelor colective de munca, nerespectarea clauzelor contractelor individuale de munca, incetarea contractului individual de munca, tipul si implicatiile unei concedieri, discriminarea la locul de munca, protectia muncii, drepturile angajatilor cu privire la proprietatea intelectuala asupra produselor elaborate pentru un angajator, probleme de natura disciplinara, obtinerea reprezentativitatii pentru un sindicat etc.

Un profesionist precum un Avocat Strategii Litigii de Munca va ofera servicii de consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica in dreptul muncii, intelegand indeaproape implicatiile pe care probleme precum cele mai sus mentionate le pot avea asupra evolutiei profesionale a angajatilor, reputatiei unei companii sau evolutiei unei colaborari durabile intre angajat, angajator si alti actori din piata in care se regasesc, adica in piata muncii.

Pentru situatiile de o complexitate sporita, va asistam si reprezentam in instanta in vederea solutionarii unor litigii referitoare la accidente la locul de munca, restituirea unor sume incasate fara temei de un angajat ori negocierea unui acord cu angajatii concediati.

Inainte de a actiona pe calea instantei, un Avocat Strategii Litigii de Munca va cauta cea mai favorabila solutie pentru dvs, propunand, totodata, si cai confortabile, care atenueaza costurile, eforturile juridice si implicatia dvs emotionala intr-un proces, sugerand acolo unde este cazul medierea. Pentru oricare dintre aceste situatii, serviciile unui Avocat Strategii Litigii de Munca se dovedesc indispensabile evolutiei dvs profesionale, ca angajati sau angajatori.

Lasă un răspuns