Avocat Stabilire Domiciliu Minori

In urma unui divort, exercitarea autoritatii parintesti asupra minorului si stabilirea domiciliului unui minor nu sunt niciodata negocieri facile, indiferent ca abordam criterii de natura morala, psihologica, afectiva sau juridica.

Odata cu desfacerea casatoriei, un Avocat Stabilire Domiciliu Minori va va indruma catre alegerea unei solutii optime in vederea unei alegeri rezonabile si confortabile. Evident, complexitatea spetei determina si gradul de interventie si inovatie pe care un Avocat Stabilire Domiciliu Minori trebuie sa il dovedeasca in exercitiul juridic pentru a satisface asteptarile dvs in calitate de clienti.

Cele mai dificile spete sunt acelea in care nu exista o intelegere consensuala, calma, intre parinti sau daca interactiunea lor naste un conflict de opinii contrar interesului superior al minorului (care dealtfel ar trebui sa primeze). In aceste cazuri, instanta de tutela este cea care defineste exercitarea autoritatii parintesti, respectiv locuinta copilului minor la parintele alaturi de care va locui in cea mai mare parte din timp.

Aveti nevoie de sprijinul unui Avocat Stabilire Domiciliu Minori atunci cand resimtiti o neindreptatire in ceea ce priveste respectarea si prioritizarea interesului superior al copilului. Cele mai delicate cazuri sunt acelea in care instanta poate decide ca este in cel mai bun interes al acestuia sa locuiasca la bunici sau la terti precum rude, ori la o institutie de ocrotire.

In functie de aceste variabile se modifica termenii in care sunt proiectate educatia, sanatatea, invatatura, interactiunea sociala si definirea personala a copilului.

Un Avocat Stabilire Domiciliu Minori va va consilia in vederea respectarii si exercitarii drepturilor dvs parintesti, ori in alte probleme care tin de aplicarea si recunoasterea autoritatii parintesti. Factori precum posibilitatile materiale ale parintilor, varsta minorului, conduita parintilor inainte si dupa divort, atat mutual, cat si fata de copil, ori elemente semnificative din istoria personala de natura morala, intelectuala ori fizica a parintelui, pot influenta radical stabilirea domiciliului unui minor.

Nicio negociere de acest tip, care urmeaza unui divort, nu este una facila, nici discursiv, nici afectiv. Insa legislatia poate oferi o perspectiva de echilibru in prioritizarea elementelor care determina viitorul unui minor.

Recurgeti la un Avocat Stabilire Domiciliu Minori pentru viitorul copilului si pentru viitorul dvs alaturi de el. Profesionistii nostri va vor fi parteneri in intelegerea si exercitarea calitatii de parinte, pe care o privim nu doar in termenii unei autoritati parentale, ci si ai unei meniri umane.

Lasă un răspuns