Avocat Reprezentare Juridica

In logica oricarui parteneriat inceput cu un avocat caruia ii incredintati speta dvs, regasiti trei pasi fundamentali: consultanta juridica, sub forma unui dialog onest si confidential in care sunt expuse particularitatile cazului, respectiv natura juridica a acestuia in toata complexitatea sa, asistenta juridica, optionala in anumite cazuri, prin care anumite actiuni juridice sunt supervizate de expertul ales de dvs, si reprezentarea juridica.

Aceasta din urma presupune dreptul unui avocat de a va reprezenta, ca parte a unui proces, in temeiul unui contract de asistenta juridica. Acesta prevede cat din puterile clientului sunt transferate avocatului, respectiv forma prin care avocatul legitimeaza puterea avocatiala.

Ce trebuie sa stiti in contactarea unui avocat reprezentare juridica?
Mai intai, faptul ca orice contract semnat cu acesta este un act de incredere, demnitate si confidentialitate. Este dovada faptului ca aveti increderea ca profesionistul din fata dvs va face cel mai bun calcul rational de decizie juridica, va opta pentru eficientizarea solutiilor aduse cazului dvs deopotriva temporal si ideatic. De aceea, relatia dintre client si un avocat reprezentare juridica este una sensibila, onesta, transparenta.

Mai apoi, serviciile de reprezentare juridica in cadrul Cabinetului Nostru de Avocatura se pot desfasura in orice domeniu de drept (civil, penal, comercial, familiei, muncii etc), cu mentiunea ca in domeniul penal, asistenta incepe in faza de urmarire penala iar reprezentarea continua sau incepe in faza de cercetare judecatoareasca si in orice etapa procesuala necesara.

Fireste, reprezentarea juridica este dimensiunea in care portofoliile expertilor isi construiesc renumele si pot face diferenta. Succesul obtinut in instanta, prin aplicarea unor solutii inovative, creative, constituite prin instrumentele legii, fac diferenta intre actori competitivi pe piata juridica.

De aceea, experienta profesionistului nu inseamna numai o buna cunoastere a domeniului de drept, dar si o valorificare tactica, strategica si, la limita, interdisciplinara, prin corelatiile intre diferite domenii de drept carora li se adreseaza anvergura unei spete.

Lasă un răspuns