Avocat Pensie de Intretinere Minori

In determinarea cuantumului pensiei de intretinere minori se iau in calcul o serie de factori care nu se rezuma la o natura materiala, asadar financiara, ci si morala. Pentru a va sprijini in vederea clarificarii si intelegerii cadrului legislativ in care este fixata pensia de intretinere, va propunem parteneriatul cu un Avocat Pensie de Intretinere Minori, care va monitoriza indeaproape, printr-o buna cunoastere a domeniului de drept si cu un spirit strategic in exercitarea sarcinilor avocatiale, intregul demers.

Situatiile ideale sunt acelea in care partile coopereaza in mod deschis, onest, echitabil, prioritizand interesul copilului. Legea sprijina aceasta interactiune, fiind aplicata ca un instrument de mediere. Insa dezacordul dintre parti, care poate fi inteles de la o diferenta sau un conflict de opinii, pana la o ruptura radicala in ceea ce priveste posibilitatile de negociere este un caz de competenta unui Avocat Pensie de Intretinere Minori.

Ce elemente sunt luate in calcul in stabilirea acestei pensii de intretinere? Aceste elemente sunt: posibilitatile materiale ale parintilor, nevoile materiale ale minorului, precum si constrangerea prevazuta in articolul 533 din Noul Cod Civil, care stipuleaza faptul ca parintele care nu are in intretinere copilul, contribuie in mod necesar la cheltuielile de crestere, educare, studii si pregatire profesionala ale minorului.

Instanta analizeaza veniturile parintilor, calculand cat i se cuvine copilului ramas in intretinerea fiecarui parinte, cuantumul salariului fiecarui parinte, alte tipuri de venituri pe care acestia le inregistreaza. In cazurile in care aceste elemente lipsesc iar parintele care trebuie sa suporte aceasta pensie nu are un serviciu stabil, pensia se calculeaza raportandu-se la salariul minim pe economie.

Care este rolul unui Avocat Pensie de Intretinere Minori? Sa va sprijine in obtinerea si estimarea corecta a unei pensii de intretinere, precum si termenii de achitare a acesteia – in avans, cu acordul partilor, partial sau integral, ori lunar.

Totodata, un Avocat Pensie de Intretinere Minori va poate consilia in probleme care tin de darea acordului dvs pentru suspendarea pensiei de intretinere in situatiile in care justificati ca aveti toate resursele necesare pentru a intretine copilul fara acest ajutor stabilit de instanta de judecata.

O pensie de intretinere nu este doar un calcul rational si financiar, ci si unul juridic!

Lasă un răspuns