Avocat Evacuare

In lista cauzelor evacuarii, cele mai intalnite elemente sunt: neplata chiriei la termen timp de trei luni consecutive, instrainarea imobilului fara permisiunea proprietarului, obtinerea autorizatiei de demolare a imobilului de catre proprietar, comportamentul inadecvat al locatarului care a condus la pierderea dreptului locativ etc.

Un Avocat Evacuare poate demara actiuni legale care sa va aduca intr-o situatie favorabila in urma unor asemenea conjuncturi. Pe de o parte, prin evaluarea mijloacelor de proba, de la inscrisuri la martori. Pe de alta parte, prin interventiile juridice necesare care va clarifica situatiile incerte in care va puteti regasi, la granita dintre actiunea in evacuare si actiunea in revendicare. Pentru prima dintre acestea, temeiul de drept nu se rezuma la raporturi locative, ci la valorificarea posesiei si folosintei.

Scopul este de a redobandi atributele dreptului de proprietate si a dreptului de folosinta si posesie asupra bunului, in vreme ce pentru actiunea in revendicare, proprietarul solicita recunoasterea dreptului de proprietate care are ca efect renuntarea la posesia bunul in cauza de catre parat.

Dupa cum constatati din aceasta diferenta expusa sumar, detaliile evacuarii sunt multiple si depind de conjunctura juridica, de natura concreta a fiecaruia dintre dumneavoastra. De aceea, clientii nostri vor gasi intotdeauna sprijinul competent al unui Avocat Evacuare, atent nu doar la componenta juridica a acestei situatii, dar si la evolutia dvs personala in combaterea unei asemenea probleme, luand in seama factori morali, financiari si afectivi care va definesc situatia in cauza.

Pachetul de servicii oferit de un Avocat Evacuare din cadrul biroului nostru de avocatura presupune consultanta, asistenta si reprezentare juridica. Pentru oricare dintre acestea, suntem la numai un click distanta de dvs.

Lasă un răspuns