Avocat Drept Fiscal

Aveti o afacere pe care doriti sa o conduceti alaturi de profesionalismul juridic al unei echipe de experti in domeniul dreptului fiscal si comercial? Doriti sa anticipati evolutia sa in acord cu noile reglementari fiscale?
Orice afacere de succes presupune si un parcurs juridic foarte bun de monitorizare si predictie a potentialelor probleme de natura juridica. De aceea, echipa noastra va ofera parteneriatul durabil si echitabil cu un Avocat Drept Fiscal, garantandu-va interactiunea cu profesionisti care prin experienta aprofundata, cunoasterea teoretica si practica, (atat in domenii de expertiza unitare, dar si interdisciplinar, in diferite ramuri de drept, respectiv capacitatea de inovatie si creativitate in moderarea instrumentelor legislative) va consiliaza, asista si reprezinta, indiferent de momentul ales, in problemele de natura financiara.

Desi legislatia existenta se bazeaza pe trei instrumente-cheie ale dreptului fiscal: Codul Fiscal, Codul de Procedura Fiscala, respectiv ordonanta privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, un bun profesionist in acest domeniu investeste creativitate si tact in gestionarea continuturilor pe care acestea le presupun, pentru a solutiona cu diligenta, fermitate si tinzand la favorabil spetele juridice concrete ale clientilor sai. Un Avocat Drept Fiscal va poate oferi consultanta in probleme care tin de sistemul veniturilor publice bugetare, impozit (pe venitul microintreprinderilor, pe dividente) taxe vamale, monopoluri fiscale, accize, taxe pe valoare adaugata (TVA), scutiri de la plata acestor taxe, taxe de timbru etc.

Pachetul de servicii oferite de un Avocat Drept Fiscal se personalizeaza in functie de nevoile imediate si de asteptarile clientilor pe care ii consideram parteneri durabili si echitabili intr-o interactiune consimtita prin criterii si valori precum demnitatea, confidentialitatea si loialitatea. In lista de servicii regasiti actiuni precum redactari sau atestari de acte, administrarea de fonduri, bunuri si valori – indiferent de calitatea dvs de persoana fizica sau juridica, consultanta juridica, intocmire dosare de TVA, infiintari firme, consultanta business, reprezentare in fata instantelor. Asistenta si reprezentarea juridica in litigii administrative, fiscale, este realizata cu profesionalism, prin interventii interdisciplinare in domenii de drept conexe, precum dreptul muncii sau dreptul familiei.

Dincolo de serviciile de consiliere, asistenta si reprezentare juridica pe care le ofera orice Avocat Drept Fiscal al echipei noastre, venim in intampinarea partenerilor nostri prin perspective originale asupra exercitiului juridic in domeniul dreptului fiscal, care pot intari strategiile si instrumentele de guvernare corporativa.

Lasă un răspuns