Avocat Drept Civil

Daca va aflati in cautarea unui Avocat Drept Civil, care sa va ofere serviciile sale in probleme de consiliere, asistenta si reprezentare juridica, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu un portofoliu juridic remarcabil, destinat dezvoltarii si aplicarii inovative a strategiilor optime de solutionare a spetelor dvs concrete de natura civila.

Cele mai frecvente dintre cazurile pe care le-am preluat, solutionandu-le favorabil si inscriindu-le in traditia juridica a cabinetului noastru fac referire la probleme precum: revendicarile imobiliare, evacuarile, uzucapiunile, divortul, incredintarea minorilor, stabilirea domiciliului minorului, stabilirea pensiei de intretinere, partajul, succesiunea, rezilierea unor contracte, executari silite, raspunderi civile delictuale si sechestru de natura judiciara sau asiguratoare etc.

Orice Avocat Drept Civil din cadrul cabinetului are in spate un sprijin prompt din partea unor specialisti in domenii conexe de drept (si nu numai – de ex. experti, contabili, brokeri etc), care pot interveni operativ si creativ in solutionarea unui caz de o complexitate ridicata. Impreuna, am fundamentat, alaturi de actori competitivi din acest domeniu, o traditie a unei societati juridice de tip civil: parteneriate, instrumente de lucru, perspective originale, demersuri si strategii de mediere ori de reprezentare adaptate la originalitatea si dificultatea unui caz inedit.

Astfel, am supravegheat si moderat evolutia unor raporturi si interactiuni intre persoane fizice si juridice, in vederea reglementarii lor, fie patrimoniala, fie nepatrimoniala.

Portofoliul nostru include o vasta experienta in asistenta si reprezentarea clientilor in litigiile civile in fata instantelor de judecata – judecatorii, tribunale, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, in fata Administratiei publice centrale, in fata birourilor de executori judecatoresti etc.

Cunoastem indeaproape gandirea strategica a unor asemenea institutii, deprinzand o buna capacitate de predictie in vederea determinarii posibilelor cai de evolutie ale interactiunii clientului nostru cu oricare dintre acestea.

In consecinta, fundamentul oricarei dispute juridice de natura civila este identificat si solutionat de o echipa de profesinisti in care fiecare Avocat Drept Civil este recunoscut drept un partener de incredere al clientului sau. Pentru noi, o asemenea cooperare este definita ca un parteneriat durabil, in care loialitatea, confidentialitatea si onestitatea lucreaza in vederea indeplinirii obiectivelor si intereselor dvs.

Lasă un răspuns