Avocat Asistenta Juridica

Pachetele de asistenta juridica reprezinta activitatea profesionala desfasurata de avocati in vederea promovarii si apararii drepturilor, libertatilor si intereselor dvs, indiferent de calitatea de persoane juridice sau fizice, in dimensiunea dreptului public si a dreptului privat. Orice avocat asistenta juridica va ofera posibilitatea de a fi asistat cu profesionalism in fata instantelor judecatoresti, dar si a organelor de umrarire penala ori a autoritatilor cu atributii jurisdictionale.

Ce trebuie sa stiti in vederea alegerii unui avocat asistenta juridica? Este profesionistul caruia ii incredintati calculul rational de decizii juridice intr-o speta de o complexitate particulara, si este, totodata, cel care va poate reprezenta in fata autoritatilor mai sus mentionate. Desi obligatorie in anumite cazuri, asistenta juridica reflecta una dintre componentele dreptului la aparare.

Caracterul obligatoriu survine in spetele de natura penala, cand invinuitul sau inculpatul este minor, fiind retinut sau arestat, ori in cursul judecatii, in cazul anumitor infractiuni conditionate de o pedeapsa de cel putin cinci sau sapte ani. Insa asistenta juridica reprezinta un pachet de servicii juridice la care clientii opteaza nu doar din criterii de necesitate juridica, ci si in conditii de preventie a unor abuzuri de majorare a unor creante, comisioane abuzive, recuperari, litigii.

De fapt, orice paleta de servicii prestate de un avocat asistenta juridica se pliaza pe dinamica societatii conemporane si pe dimensiunile de activitate sau interactiune sociala in care clientii nostri se afla antrenati, precum cele specifice ariilor de expertiza si competenta in dreptul comercial, dreptul civil, dreptul penal, dreptul muncii, dreptul familiei.

Avantajul de a va incredinta cazul unui avocat asistenta juridica nu este doar unul profesional, care tine de randamentul solutionarii spetei dvs in timp util, eficientizand instrumentele de activitate si interventie, dar si unul moral si psihologic: reflecta dimensiunea confortului dvs in evolutia unei spete juridice care va poate fi sau nu favorabila.

Orice contract semnat cu un avocat asistenta juridica este un act de demnitate, loialitate si incredere, care poate determina succesul cazului dvs prin investirea tuturor resurselor necesare solutionarii favorabile.

Apelati la un avocat asistenta juridica pe cale virtuala sau fizica: timpul poate adauga un atu pentru dvs intr-o balanta nefavorabila de pozitii si scoruri juridice!

Lasă un răspuns