Avocat Anulare Amenda Circulatie

Daca doriti sa parcurgeti pasii necesari anularii unei amenzi de circulatie, este recomandat sa recurgeti la expertiza profesionala a unui Avocat Anulare Amenda Circulatie, care va poate indruma in vederea aplicarii tuturor pasilor necesari, potrivit legii, pentru evaluarea situatiei dvs si obtinerea unei solutii favorabile.

Amenzile pot fi anulate atunci cand informatii precum numele si prenumele persoanei care a primit amenda, numarul de inmatriculare al masinii, date din cartea de identitate, descrierea contraventiei sunt consemnate in mod gresit. Mai apoi, data sanctiunii trebuie confruntata pentru acuratete. Potrivit articolului 17 din OG nr. 2/2001, absenta informatiilor de tipul celor mai sus mentionate, precum si a celor care privesc numele si calitatea agentului care a constatat abanterea ori informatii privind contravenientul, dar si absenta semnaturii agentului constatator impun nulitatea procesului verbal aferent amenzii.

Aveti la dispozitie, de la primirea amenzii, 15 zile pentru a contacta un Avocat Anulare Amenda Circulatie si a formula o contestatie solida. Puteti recurge la martori, la inregistrarile de pe camerele de supraveghere publice.

Exista o serie de detalii pe care numai un Avocat Anulare Amenda Circulatie le cunoaste in solutionarea acestor cazuri: de pilda, faptul ca masuratorile cu radar nu pot fi folosite ca probe in instanta, ca de altfel si fotografiile facute in conditii nefavorabile meteorologic. Elemente de identificare temporala a unor asemenea fotografii sau inregistrari trebuie sa fie nelipsite.

Un Avocat Anulare Amenda Circulatie va desfasura toate procedurile necesare pentru o analiza corecta a cazului dvs, estimand riscurile si avantajele unei situatii juridice concrete, precum si evolutia dosarului in masura in care se va solutiona pe calea instantei.

Cooperarea cu acesta maximizeaza sansele reusitei dvs juridice si creaza un precedent important in practica judiciara de acest tip, in functie de complexitatea cazului.

Lasă un răspuns